You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Fotogalerij

 

Al meer dan 25 jaar staat Optiek Vermeulen ten dienste van de klant. Wij onderscheiden ons van de grote ketens inzake service, kwaliteit, vakkennis en hoogwaardige precisie.

 

Optiek Vermeulen is gelegen in het centrum van Merelbeke en vlot bereikbaar. 
Er is parkeergelegenheid in de straat (Opgelet: Blauwe zone !) en er is een grote gratis parking op minder dan 50 meter.

  

Winkel-Optiek-Vermeulen-05.jpg Winkel-Optiek-Vermeulen-06.jpg

Optiek Vermeulen is meer dan een winkel, het is een referentie voor mensen die houden van kwaliteit en mooie dingen. We maken dit ook duidelijk door onze etalage verzorgd en up-to-date te houden met onze nieuwste collecties brillen en zonnebrillen.

 

Winkel-Optiek-Vermeulen-07.jpg Winkel-Optiek-Vermeulen-08.jpg

Optiek Vermeulen biedt jou een uitgebreide collectie brillen van de grootste merken en modehuizen zoals Chanel, Cartier, Dior, Armani, D&G, Tom Ford, enz. Maar laat jou niet afschrikken; wij hebben ook kwalitatieve budgetvriendelijke brillen in ons gamma.

 

Winkel-Optiek-Vermeulen-09.jpg Winkel-Optiek-Vermeulen-10.jpg

Onze merken en collecties worden met de grootste zorg samengesteld. Wij kunnen jou dan ook een uitgebreide keuze garanderen. Kom vrijblijvend langs en wij halen letterlijk alles uit de kast om jouw ideale bril of zonnebril te vinden.

  

Winkel-Optiek-Vermeulen-11.jpg Winkel-Optiek-Vermeulen-12.jpg

Om de afwijking van je ogen te bepalen doen we graag een oogmeting met onze autorefractometer en verfijnen manueel met de phoropter of pasbril. Voor een medisch oogonderzoek zullen wij steeds de oogarts aanbevelen. 

 

Winkel-Optiek-Vermeulen-13.jpg Winkel-Optiek-Vermeulen-14.jpg

Wij slijpen de brillenglazen op maat van jouw bril. We doen dit vakkundig en snel en maken gebruik van de meest moderne slijptechnieken.