You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Alain Mikli

Sinds 1978 staat het merk Alain Mikli synoniem om onderscheidend en provocerend te zijn. Met dank aan hun uniek design en exclusieve kleurcombinaties. Een combinatie tussen een kunstwerk en een praktisch consumentenproduct.

De bedoeling van de ontwerpen is altijd geweest om een selectief publiek aan te spreken van creatieve mensen over de hele wereld. Samenwerkingen met mode ontwerpers zoals Claude Montana, Jean Paul Gaultier, Issey Miyake, Jil Sander, Donna Karan en artiesten zoals Wim Wenders, Grace Jones, Kanye West and Elton John bepaalden de esthetiek van de bril in de jaren 80 en 90.

Alle nieuwe projecten zijn bedoeld om de band tussen het merk en het creatieve publiek van vandaag te versterken door samen te werken met iconische merken, artiesten, fotografen en mode influencers die een gemeenschappelijke visie delen.

Exclusieve en kleurrijke acetaten zijn typisch voor Alain Mikli. Ze zijn pionier in het gebruiken en combineren van kleuren en patronen. Alle unieke acetaten zijn al meer dan 35 jaar bestudeerd en ontwikkeld door de Italiaanse fabrikant Mazzucchelli.

 

DE FAVORIETE ALAIN MIKLI BRIL VAN OPTIEK VERMEULEN