You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

×

Contactlenzen

Net als brillenglazen bestaan er ook allerlei contactlenzen. Het grootste voordeel van contactlenzen is dat je uiterlijk ongewijzigd blijft. Sommige mensen kunnen moeilijk wennen aan het idee dat ze een bril moeten dragen. Contactlenzen zijn dan ideaal.

Ook tijdens het sporten bieden contactlenzen voordeel. Je kunt ongehinderd sporten zoals voetbal of volleybal beoefenen.

Optiek Vermeulen draagt het "Contact Lens Xpert Center"-label 

Contactlenzen zijn kwalitatief hoogstaande producten die heel snel evolueren. Ga te rade bij een specialist: een opticien met het "Xpert Center" label.

Optiek Vermeulen wordt ondersteund door ALCON®, wereldleider in contactlenzen en onderhoudsproducten. We zijn experts op het vlak van oogcontrole, advies en verkoop van lenzen. We scholen ons voortdurend bij en volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet.

Bij Optiek Vermeulen kan je terecht voor het volledige productgamma van ALCON®.

  

 

 

 

Hoe breng ik contactlenzen aan ?

 

Reiniging en onderhoud van contactlenzen

Contactlenzen kunnen bij het dragen ook vervuild raken. Contactlenzen moeten daarom dagelijks gereinigd worden. Schone lenzen verhogen het draagcomfort en gaan langer mee. Vraag naar onze reiningsproducten en vloeistofpakketten.

 

 Afbeeldingsresultaat voor logo alcon